Anita Ilmer

Leuk dat je er bent!

Mijn naam is Anita Ilmer en sinds 2010 eigenaar van Chaldea.

Op dit moment woon en werk ik in Zeeland maar ben van oorsprong Rotterdamse. Mijn passie is mensen begeleiden van A naar B. In welke vorm dan ook en bij alles wat ik doe pas ik de Astrologie toe.

De Astrologie is voor mij de basis van alles, dat pas ik ook toe in de praktijk. Vanuit de vragen die ik had over mezelf, over mijn manier van reageren op anderen en de buitenwereld en andersom, ben ik gekomen tot het besluit Astrologie te gaan studeren. De Astrologie heeft mij heel veel gebracht en antwoord gegeven op de vele vragen. De Astrologie heeft mij geleerd dat ieder mens uniek is, dus ook ik, dus ook jij.

Mijn manier van werken is doelgericht en mijn doel is het beste uit jou te halen.  Jouw unieke zelf zichtbaar te maken, aan jezelf en anderen.

.

Waarom doe ik wat ik doe:

In mijn werkzame leven heb ik verschillende functies vervuld op het gebied van administratie en leidinggeven. Op werkplekken waar ik heb mogen werken als leidinggevende ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag op een meer individuele en persoonlijk vlak met de doelen van anderen aan het werk wilde. Uit deze drijfveer is Chaldea ontstaan.

Opleidingen die ik heb gevolgd zijn: Dames Maat Coupeuse, Praktijk Voerend Astroloog, Reiki Master, Quantum Touche Practitioner, Orthomoleculair Voedingsdeskundige, Kleur analiste en verschillende trainingen in Meditatie, Chakra leer en Engelen leer. Daarnaast ook Middele Management en Voortgezet Management. 

 

Hoe kom je met mij in contact:

De Astrologie toepassen en anderen te helpen antwoord te krijgen op de vragen die er zijn, is voor mij een enorme drijfveer. Spreekt dit jou aan en wil je een kennismakingsgesprek bel gerust even voor een afspraak of stuur een mail.

Je kunt mij bereiken op 0647-901412 of info@chaldea.nl

Heel graag tot later!

 

met bril