Geboortehoroscoop

Iedereen weet wel wat zijn of haar sterrenbeeld is. Ieder mens is uniek en niet één mens geboren onder hetzelfde sterrenbeeld is gelijk.

Dit heeft te maken met waar op het moment van geboorte de planeten en lichten aan de hemel stonden en welke verbindingen deze met elkaar maken.

De gehele horoscoop vormt de basis van je karakter. De geboortehoroscoop geeft het energiepatroon aan en geeft je talenten weer. Hoe je karakter en je talenten zich ontwikkelen hangt af van de omstandigheden waarin je opgroeit en de ervaringen die je opdoet in de loop van het leven.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je horoscoop laat zien dat je creatief bent maar het komt niet tot uiting. Het kan zijn dat je ouders jou daar niet hebben in kunnen stimuleren of ondersteunen. Op een bepaald moment in je leven kan je dan het gevoel krijgen iets met je creativiteit te willen doen en ga je een cursus volgen. En dan ineens ontstaat er de gedachte “ik wist niet dat ik dit in mij had”.

Dit kan op meerdere gebieden voorkomen zoals bij gevoel, de manier waarop je voor jezelf opkomt, wat je mooi vindt, je partner keuze en ga zo maar door.

Door het analyseren van je geboortehoroscoop kan je antwoord krijgen op de vraag: “wie ben ik”.

Het kan ook zijn dat je op een bepaald moment jezelf gaat afvragen of de weg die je bewandeld wel de juiste voor je is. Zijn de keuzes die je hebt gemaakt wel de keuzes die (nu nog) bij je passen.

Mogelijk heb je het  gevoel dat je op een keerpunt staat of voel je een bepaalde onrust of behoefte maar kun je de vinger niet op de juiste plaats leggen.

Aan de hand van de analyse van je geboortehoroscoop en de bewegingen van de planeten kan er duidelijkheid verkregen worden in de processen waarin je je bevindt.

In een open consultgesprek gaan we kijken naar wat je geboortehoroscoop laat zien en welke gebieden je graag zou willen ontwikkelen en op welke manier dat het beste bij je past.

Wat ik nodig heb om je horoscoop met je te bespreken is: Geboorteplaats, -datum en -tijd.

(Als je de tijd niet weet, kun je dit opvragen bij de gemeente van geboorte.)

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0647-901412 of info@chaldea.nl

met bril