Jaarhoroscoop

Een jaarhoroscoop, Solaarhoroscoop genaamd, is een horoscoop die loopt van verjaardag tot verjaardag. In deze horoscoop wordt bekeken welke thema’s belangrijk voor je kunnen zijn in dat betreffende jaar.

Een solaarhoroscoop heeft het meeste effect als ook je geboortehoroscoop besproken is.
De analyse van de aanwezige basisaanleg en energie in de geboortehoroscoop geeft inzicht hoe je geneigd bent zaken op te pakken. Als in de Solaarhoroscoop een tegenovergestelde energie een rol speelt, kan er een betere ondersteuning en inzicht gegeven worden over je aanpak.

Bijvoorbeeld: als je geboortehoroscoop laat zien dat je geneigd bent zaken op een mentale manier op te pakken en in de Solaarhoroscoop speelt het mentale ook een hoofdrol, kan het zijn dat je heel veel “vanuit je hoofd” bezig gaat. Maar…

Als je geboortehoroscoop laat zien dat je geneigd bent zaken op een mentale manier op te pakken en in de Solaarhoroscoop speelt een emotionele of praktische energie een grote rol, kan dat voor jou in dat jaar een evenwicht brengen in de mentale en emotionele of praktische benadering van dingen.

met bril