Coaching

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt. Coachen is inzicht verkrijgen en een vorm van leren waarbinnen de coachee door het bundelen van eigen kennis, zo nodig aangevuld met kennis van de coach, bekwamer wordt in het bereiken van gestelde doelen. Inzicht verkrijgen is een vorm van leren die vrijwel direct automatisch kan worden toegepast.

Spirit and Health

Gewicht en Lifestyle coaching.

“De weg naar een gezond leven in een lichaam wat past bij wie jij bent”.

Gewicht verliezen is meer dan alleen minder eten. Het is een verandering in je lifestyle die je bewust moet doorvoeren. Aangeleerde gewoonten verander je ook niet van de ene dag op de andere dag. Daar heb je wellicht hulp bij nodig. Die hulp kan ik je bieden. De hulp die ik bied is: je focus behouden op de weg naar je uiteindelijke doel en de manier waarop. Altijd vanuit jouw persoonlijke wensen en kunnen, als reflectie van wat we hebben afgesproken.


Met een op maat gemaakt programma gaan we aan de slag.


In het coachingsprogramma van gewichtsbeheersing kunnen ook andere items een rol spelen die te maken hebben met jezelf zeker gaan voelen. Binnen Chaldea is er veel mogelijk. Onderstaande onderwerpen geven een richting aan waar we het coachingsprogramma mee kunnen aanvullen.
Mijn manier van Coachen:

.

Communicatie:

Wat zijn de effecten van wat ik zeg, of juist niet zeg. Een groot deel van onze communicatie is non-verbale communicatie, dat wat je uitstraalt. Veel daarvan kan onbewust gedrag zijn.

.

Houding en gedrag:

Wat is de lichaamshouding die de gesproken woorden ondersteunen. Sta je ferm op de voeten. hangen de schouders af, kijk je mensen aan als je tegen ze praat, wat doe je met je handen, hoe luid of hoe zacht spreek je, ben je tevreden met jezelf….. om maar een aantal zaken te benoemen die onbewust kunnen zijn.

.

– Presentatie:

Als vanzelf komen we dan op het gebied van presentatie. Ben je onzeker van jezelf dan zullen anderen dat voelen of zien. Ben je zeker van jezelf en wil je dat de ander duidelijk maken is de kans aanwezig dat men je als arrogant ervaart. Dat wat mensen van je zien is de weerspiegeling van hoe je je voelt.


Voor een perfecte uitstraling kun je kiezen voor een Kleur- en Stijladvies. Voor informatie hierover zie het tabje “Kleur en Stijl”.

Wil je een volledig beeld van jezelf aanleg op het gebied van communicatie, houding en gedrag en de presentatie dan kan een analyse van je geboortehoroscoop deze je bieden. Je krijgt dan een volledig uitgewerkte analyse waar je de rest van je traject gebruik van kan maken.

.


De coaching kan in persoonlijke gesprekken. Kun je daar geen tijd voor vrijmaken. Geen enkel probleem, dan kan de coaching online.

.


Voor meer informatie of het maken van een oriëntatiegesprek kun je bellen naar 0647 -90 14 12 of mailen naar info@chaldea.nl

met bril