Coaching

Coaching is een breed begrip. Een coach ondersteunt, begeleidt of adviseert een cliënt bij een (thematisch) vraagstuk. Dat kan heel praktisch zijn: hoe krijg ik mijn financiën, werk of vrije tijd op orde? Maar het kunnen ook levensvraagstukken betreffen: hoe word ik gelukkiger? Er zijn zeer vele vormen van coaching, elk met een eigen invalshoek, de coaching zoals ik het aanbied is vanuit de Astrologie. De astrologie is de basis om jouw vraagstuk beantwoordt te krijgen met als uitgangspunt; verbetering.

Jouw vraagstuk kan liggen op gebied van:

–  Communicatie:

Wat zijn de effecten van wat ik zeg, of niet zeg. Een groot deel van onze communicatie is non-verbale communicatie, dat wat je uitstraalt. Veel daarvan kan onbewust gedrag zijn.

 

Houding en gedrag:

Wat is de lichaamshouding die de gesproken woorden ondersteunen. Sta je ferm op de voeten. hangen de schouders af, kijk je mensen aan als je tegen ze praat, wat doe je met je handen, hoe luid of hoe zacht spreek je, ben je tevreden met jezelf….. om maar een aantal zaken te benoemen die onbewust kunnen zijn.

 

– Presentatie:

Als vanzelf komen we dan op het gebied van presentatie.  Ben je onzeker van jezelf dan zullen anderen dat voelen of zien. Ben je zeker van jezelf en wil je dat de ander duidelijk maken is de kans aanwezig dat men je als arrogant ervaart. Dat wat mensen van je zien is de weerspiegeling van hoe je je voelt.

 

In je geboortehoroscoop is terug te vinden hoe jij jouw aanleg op het gebied van communicatie, houding en gedrag en de presentatie aan de buitenwereld vorm geeft.

met bril