MIR-Methode Coaching

LOGOstrak

MIR-Methode Coaching

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Methes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’betekent “Vrede” in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

We helpen je graag:
Je kan gecoacht worden met behulp van de MIR-Methode.

MIR-Methode Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. MIR-Methode Coaching gaat er vanuit dat je zelf weet waar je basisbehoeften, kracht en inspiratiebronnen liggen. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn wensen en dromen? En bovendien geeft coaching een versnelling aan je ontwikkeling.

De MIR-Methode doen:

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je op de website van de MIR-Methode aan voor de gratis tipmailtjes om je erbij te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Niet geloven, gewoon doen:
Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”


Gezond verstand gebruiken:
De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Meer informatie:
Uitgebreide informatie is te vinden op de website van de MIR-Methode.

MIR-Methode coaching                                  € 35,00 per consult


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen naar 0647-901412 of mailen naar info@chaldea.nl

 

 

met bril