Introductie

Welkom op mijn site!


Chaldea is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Of het nou gaat om een analyse van je geboortehoroscoop, een jaarhoroscoop, een relatiehoroscoop of de analyse waarom het niet lukt om af te vallen, als persoonlijke coach begeleid ik je op de weg die je brengt naar het antwoord op jouw vragen.


Waarom Astrologie?:
Een geboortehoroscoop is de blauwdruk van je karakter en geeft aan wat er in aanleg aanwezig is: je talenten, valkuilen, zwakke en sterke punten en zo meer. Hoe je je karaktereigenschappen hebt ontwikkeld hangt af van de omstandigheden waarin je bent opgegroeid en de keuzes die je hebt gemaakt in de loop van je leven. Door samen in gesprek te gaan over wat je horoscoop laat zien, kan er duidelijkheid verkregen worden over wat je nodig hebt om te groeien. Groeien op persoonlijk, psychisch en spiritueel vlak om te komen tot jouw beeld van heelheid. Heb je altijd al willen weten hoe het komt dat je steeds dezelfde soort mensen aantrekt of waarom mensen op je reageren zoals ze doen of waarom je hier nou eigenlijk op aarde bent….. Op al dit soort vragen geeft je geboortehoroscoop het antwoord…..


Hoe ga ik te werk:
In een individueel traject kan de geboortehoroscoop het startpunt zijn. De opzet is resultaat gericht en jij geeft aan wat je wensen, verwachtingen en doelen zijn. Binnen dit individuele traject kun je stappen zetten die passen bij dat wat jij aankunt en wilt. Jij kunt zelf kiezen uit welke onderdelen jouw traject bestaat.


Wat vind je nog meer op deze site:
Verder op de website vind je meer informatie over de activiteiten zodat je gericht kunt kiezen uit wat voor jou het beste is. Als je het plezieriger vindt om je keuzes samen te bespreken kan dat natuurlijk ook. Bel voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


Voor informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met 0647-90 14 12 of mailen naar: info@chaldea.nl

Heel graag tot later!

met bril