Presentatie coaching

“Je hebt maar een kans om een goede eerste indruk te maken.” Is wat je veelal hoort. Maar is dat ook zo? En als dat zo is, hoe zorg je er voor dat een goede eerste indruk maakt. Dit kan je bereiken door je optimaal te kleden in de stijl en kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen.

herfst-waaier lente-waaier

winter-waaier zomer-waaier

.

Kleur advies:

Om je optimaal te kunnen kleden is een kleuradvies een must.
Kleuren die bij je passen, laten je stralen, doen je ogen sprankelen en maskeren oneffenheden. Sommige kleuren corrigeren je figuur en geven je een zakelijke of juist vlotte en frisse uitstraling. Samen gaan we op zoek naar het seizoen type dat het beste bij je past: lente, zomer, herfst of wintertype. Tijdens het advies wordt met de kleurdoeken getoond wat goede en slechte kleuren voor de uitstraling betekenen.
Bij Chaldea leer je welke kleuren perfect bij je passen en welke je beter kunt mijden. Advies waar je, zakelijk en privé, de rest van je leven wat aan hebt. Zowel wat kleding als make-up betreft.
Een persoonlijk kleuradvies en het aanbrengen van een dag make-up duurt 2 tot 2,5 uur en kost € 125,-
Inbegrepen is:
– de kleuranalyse
– een kleurenwaaier van je seizoen type
– uitleg over het gebruik van de waaier
– foto’s van jou met de juiste kleurdoeken om en de dag make-up in je seizoen type.


.
Stijl advies:

Stijlvol jezelf zijn. Naast het kleuradvies kun je je laten adviseren over de stijl die het beste bij je past.
Heb jij een eigen kledingstijl of volg je vooral de mode? Bij dit laatste loop je het gevaar dat je soms dingen draagt die niet flatteren.
Want een goede kledingkeuze is gebaseerd op onder meer kleuren, lengte en natuurlijk je figuur, smaak en wat je wilt uitstralen. Niet op wat de mode ons voorschrijft.
Een goede garderobe laat je stralen en doet optisch wonderen voor je figuur en leeftijd. Waardoor je het accent legt op je sterke punten.
Bij Chaldea leer je hoe je een eigen stijl kunt  creëren, op basis van je eigen smaak en de kledingstukken die jou goed staan.
Daarnaast krijg je tips om je houding te verbeteren en zelfverzekerd over te komen. Zodat jouw persoonlijkheid goed tot uitdrukking komt in de kleding die je draagt. Tenslotte geven we je op basis van je  gezichtsvorm en de kleur van je huid, ogen en haar advies over een kapsel dat je goed zou staan, brilmonturen, sieraden, accessoires etc. Advies waar je, zakelijk en privé, de rest van je leven plezier van hebt.
Aan de hand van de vormen van het figuur zal in een stijlanalyse een advies aangegeven worden waar je in de aankoop van kleding op kunt letten. Een stijladvies is altijd in combinatie met een kleuradvies.


Inbegrepen is:
– een lichaamsanalyse (sterke punten en aandachtspunten)
– bekijken van de toppers en floppers uit eigen garderobe
– analyse gezichtsvorm en advies over model kapsel en brilmonturen
– persoonlijkheidsanalyse en de vertaling daarvan naar kledingstijl

Een combinatie van een persoonlijk kleur- en stijladvies duurt 4 tot 4,5 uur en kost € 250,-


Wanneer je de Mode op Maat en de adviezen wilt combineren geldt er een andere prijs. Voor meer informatie kun je contact opnemen info@chaldea.nl

.
.

Astrologisch bekeken:

Dt onderdeel kun je ook opnemen in de analyse van je geboortehoroscoop als je daar voor kiest bij de gewichtsbeheersing. In de analyse wordt dan meegenomen: Stel je bent een lentetype en de warme zonnige en vrolijke kleuren maken jou het mooist. Maar je hult jezelf in donkere en sombere kleuren. Je durft je sprankelende persoonlijkheid niet te tonen. In de geboorte horoscoop kan gekeken worden wat hiervan de redenen kunnen zijn.

met bril