Astro-informatie Avonden

druppel op water


ene druppel is de andere niet…


Gratis Astrologie Informatie Avonden

Waarom deze informatie avonden?


Astrologie is mooi en heeft veel te bieden. Soms kun je het gevoel hebben meer te willen weten over wat er allemaal mogelijk is met de Astrologie maar de stap naar een consult is net even iets te groot. Om deze afstand te verkleinen en je kennis te laten maken met de Astrologie, organiseer ik deze informatie avonden. Tijdens de avond geef ik uitleg over hoe een horoscoop is opgebouwd en waar ik als Astrologie naar kijk in de analyse.


Wat is Astrologie??


Astrologie is een prachtige symbolentaal. De horoscoop is de blauwdruk van je karakter. Hierin liggen je talenten en mogelijkheden. Tijdens de Astro-informatie-avond worden de belangrijkste onderdelen kort belicht. In een uitgebreid consult krijg je diepgaande uitleg en Zo krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wilt; je talenten, kwaliteiten en je valkuilen.


Iedereen is welkom, je kunt alleen komen of met een vriend(in) of familielid samen. Een korte duiding of alleen maar luisteren…
Tijdens de avond is het dus mogelijk dat ik een korte toelichting geef op jouw geboortehoroscoop. Als je dat wilt zijn hiervoor de geboortegegevens nodig: geboortedatum, -plaats, – tijd. De geboortetijd moet zo exact mogelijk zijn. De geboortetijd is op te vragen bij de gemeente waar je bent geboren. De gegevens dienen uiterlijk een week voor de avond aangeleverd te worden.


Wat kan je verwachten?


Ik ben een creatief mensen mens en enthousiast astrologe, die mensen begeleid in de zoektocht naar de manier om thuis te komen in zichzelf. Hiervoor gebruik ik de Astrologie. Vol enthousiasme vertel ik over jouw horoscoop.

Aanmelden en geboortegegevens aanleveren kan via:

info@chaldea.nl

Voor vragen: 0647 – 90 14 12

Data voorjaar 2016: 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni en 12 juli.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Chaldea, Weelweg 8, 4321 AH Kerkwerve

Deelname: gratis

Heb je geen introductie nodig, bel gerust voor een afspraak!

 

uitleg horoscoop

met bril