Gewicht en Lifestyle avonden

 
Spirit and Health

Tijdens deze gratis – Gewicht en Lifestyle – informatieavonden wordt uitgelegd hoe je met één simpele verandering kan kiezen voor optimale gezondheid.
De avonden worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand, aanvang 19:30 uur.


“One simple change”


Wie is Anita Ilmer:

In de loop van de jaren heb ik vele wegen bewandeld om gewicht te verliezen. En het is mij gelukt. Omdat ik graag deze successen met jou delen, ben ik tot het besluit gekomen dat ik graag mensen van A naar B breng. In de breedste zin van het woord. Ik ben een creatief mensen mens en enthousiast coach, die mensen begeleid naar optimale gezondheid, het gewenste gewicht en een passende lifestyle.


Waarom deze keuze:

Het valt in deze hectische tijden niet mee een moment voor jezelf te vinden. Een moment waarin je je lekker en relaxed voelt zonder de opdringerige gedachten dat je nog van alles “moet”. Het kan ook zijn dat je jezelf betrapt op het feit dat het hoofdzakelijk dingen zijn die anderen vinden die je moet doen.


Energie om te komen tot gezondheid:

Je voelt je moe en loopt op de ‘automatische piloot’. Gedachten en vragen over gezondheid heb je wel, maar zijn naar de achtergrond verdwenen. Luisteren naar je lichaam ben je verleerd en je hebt geen idee meer hoe je je moet ontspannen. Ook zijn er onduidelijkheden over wat je nog kunt eten om je gezond en vitaal te voelen.


Een geweldig en bijzonder programma:

Mijn programma is bedoeld je valkuilen te leren kennen in je eetgedrag en inzicht te krijgen hoe je meebeweegt in de prikkels die je krijgt aangeboden. Hoe je kunt komen tot een optimale en gezonde levensstijl en hoe je weer gaat bruisen van energie. Een zeer belangrijk onderdeel is hoe je je lichaam kunt versterken in zijn natuurlijk functioneren.


Je hoeft het niet alleen te doen:

Je kunt er voor kiezen voor een persoonlijk traject. Maar wellicht ontmoet je tijdens de informatieavond een leuke groep waarmee je het samen kunt doen. Mogelijkheden te over…

.


Op jouw succes!
Wees er snel bij, want vol is vol!

Gewoon even aanmelden  info@chaldea.nl


Meer informatie: 0647-90 14 12 Heel graag tot dan!

met bril