Gewichtsbeheersing: Gewicht en Lifestyle coaching.

Spirit and Health

Ieder mens en dus ook zijn of haar lichaam is uniek. Om overgewicht echt te kunnen aanpakken is het van belang dat we de werkelijke oorzaak van gaan inzien, en dat is: een slechte gezondheid!

Wanneer er spaken is deze slechte gezondheid in combinatie met overgewicht werkt je lichaam niet op zijn volledige capaciteit. Tijdens een dieet raken we een heleboel water en eiwitten kwijt, maar het vet hebben we nog steeds. Als er niet genoeg volwaardig voedsel in je lichaam komt, gaat het lichaam op zoek naar eiwitten die al in het lichaam aanwezig zijn. Eiwitten verbranden namelijk makkelijker dan vet. Tijdens de lijnpoging worden de spieren afgebroken om aan voldoende brandstof te komen!

Het lichaam eet dus als eerste zijn eigen spiermassa op in plaats van de vetten. Daarnaast verstoor je met een streng dieet het zelfregulering mechanisme van het lichaam.

 
.


Gezonde voeding:


Om op gewicht te komen en te blijven is het een must dat je je voedingspatroon gaat aanpassen. Is dat moeilijk? Neen!!

 Binnen ons programma is het uitgangspunt dat je je lichaam gezond gaat maken door het goed te voeden. We zijn niet aan de lijn, we eten!!

Met een op maat gemaakt programma wat bij jou past, wordt stapje voor stapje de snackmomenten uit je leven gebannen. Je krijgt meer energie en zelfvertrouwen.

Er zijn totaal 10 programma’s waar je uit kunt kiezen. De keuze is afhankelijk hoe je gezondheid er voor staat, hoeveel gewicht je kwijt wilt en in welke periode. Alles is op natuurlijke basis, en als je dat wenst zelfs op de volledige vegetarische keuken toegespitst.

Er zijn je al velen mensen voorgegaan. Allemaal met een gewenst en blijvend resultaat.  

.

Hoe gaan we te werk:

Samen spreken we de start en de vorm van het traject af. Wat heel belangrijk is dat we doelen stellen: hoe lang wil je dat het traject duurt en hoeveel gewicht wil je kwijt (of erbij). Wat is voor jou een prettige werkwijze: persoonlijke gesprekken, online coaching, huiswerkopdrachten of juist niet. Alles wordt op maat gemaakt.

Ik zal je vragen om een poosje per dag bij te houden wat je eet en drinkt en op welke momenten je dit doet. Op basis hiervan kunnen we zien wat je nodig hebt.span>

Geen calorieën tellen, geen gedoe. Gewoon gezond eten, een gezonde lifestyle!  

Spreekt dit je aan en wil je meer informatie of een afspraak maken. Je kunt mij bereiken op 0647-90 14 12 of per mail info@chaldea.nl

met bril