Wil je na de behandelingen meer met Reiki bezig zijn of een volgende stap zetten op je spirituele pad? Dan kun je de opleiding tot Reiki Master volgen. De totale opleiding bestaat uit 3 graden met inwijdingen. De graden kun je in je eigen tempo volgen.

1e graad:

Tijdens de eerste graad leer je de grondbeginselen van Reiki. Hoe je Reiki kan toepassen op jezelf en op anderen en hoe je tijdens de toepassing de handen moet houden. Door de inwijding wordt het Reiki kanaal geopend waardoor de Reiki-energie voelbaar wordt.

2e graad:

Tijdens de tweede graag leer je Reiki geven op afstand. Je ontvangt de eerste drie Reiki-symbolen zodat je tijdens het geven van Reiki de energie kunt intensiveren. Door de inwijding wordt de energie nog sterker.

3e graad, Het Masterschap:

Wanneer je de energie op je zelf en op anderen hebt toegepast en de veranderingen hebt er varen, en een stap verder wil op je spirituele pad, kun je Reiki Master worden. Tijdens deze graad leer je hoe je de Master-symbolen kan gebruiken en na de inwijding wordt de energie nog sterker.

Na de inwijding tot Master kun je je leven lang bij mij terecht voor vragen. Je krijgt begeleiding in je spirituele leerproces.

Als Reiki Master kun je naast behandelingen ook zelf opleidingen verzorgen. Daarvoor loop je stage in de praktijk bij nieuwe studenten van de opleiding.

 

De opleidingsdagen van de graden is per graad 1 dag.

Van harte welkom vanaf 9.30 tot 16.00 uur.

Tijdens de opleidingsdag krijg je een reader met alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te kunnen. Koffie en thee naar behoefte en een uitgebreide lunch. 

Data:

1e graad: op een ntb datum in 2017

2e graad: op een ntb datum in 2017

3e graad: op een ntb datum in 2017

Er is ook de mogelijkheid om dagen te plannen die jou schikken !!

met bril